724 1024 CABALLERO+PONS
Promo Apertura CABALLERO+PONS Barcelona

Estem d’estrena!!!

Avui estrenem la nostra web, i amb ella la presentació del nou projecte CABALLERO+PONS Barcelona.

Vull agrair  a totes les persones que han fet possible aquest projecte, aportant la seva professionalitat artística i humana.

L’estudi d’interiorisme Trementinalab (Girona) ha creat un ambient ecofriendly, amb les seves pintures “Autentico Chalk Paint”, aconseguint un ambient càlid i acollidor gràcies a la selecció dels colors i la il·luminació.

Part de la decoració són mobles del seu taller, restaurats, creats i dissenyats pels propietaris Vicky i Raul, amb l’amor i passió que posen a tot el que fan. Mobles que es podran veure i adquirir a CABALLERO+PONS Barcelona.

Les fustes recuperades ens aporten aquell toc natural, i ens transporten a Torrent (Baix Empordà), al Mas d’un dels millors fusters artesans que he conegut, Isaias Lumbreras.

La imatge corporativa, hem tingut el privilegi de poder ser creada per Xavier Franquesa d’Il·lacions (Barcelona). Cercador d’ànimes, amb una sensibilitat elevada a la màxima expressió per poder arribar a l’essència més pura de cada objecte, moment, olor o sabor que arriba a ell, donant com a resultat un treball exquisit.

Les imatges fotogràfiques vénen dels ulls  del nostre apreciat amic Carles Roig. La sessió fotogràfica al seu estudi no va ser només una sessió de fotos tradicional… des del moment que traspasses la porta del seu estudi fins al comiat, és una experiència sensitiva, un regal personal i emocional.

Les joies d’Eva Lozano Jewelry,  seran el complement indispensable perquè sortiu guapes i elegants. Ben aviat ens delectarà amb la seva nova col·lecció que podreu venir a veure i adquirir si us agrada.

No em vull oblidar de la programadora d’aquesta web, Sandra M. Wert, de Similares Design, perquè gràcies a la seva professionalitat i serietat ha aconseguit posar en marxa la web en 15 dies. Ha estat un plaer treballar amb tu. Gràcies per captar amb tanta rapidesa el nostre concepte. Tu i en Xavier Franquesa heu fet un bon equip, ell amb el look i tu amb la programació. Gràcies a tots dos de tot cor!

I avui ens quedem aquí… amb moltes novetats que us anirem descobrint a poc a poc. Esperem que aquest projecte arribi molt lluny i puguem viure molts moments, històries i experiències que ens agradarà compartir des de la pàgina de NEWS, amb tots els que ens vulgueu seguir, llegir i acompanyar…

Feliços de poder obrir les nostres portes per tots vosaltres!

Moltes gràcies a tots els que ens heu ajudat a fer possible l’apertura de CABALLERO+PONS.

  • 1000 613 CABALLERO+PONS masaje facial kobido
  • 1024 341 CABALLERO+PONS Diseño de la mirada CABALLERO+PONS Barcelona Banner
  • 1024 341 CABALLERO+PONS Diseño de la mirada CABALLERO+PONS Barcelona Banner
3 comentarios

Dejar una Respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.